Assessments

Insight into your business

De wereld verandert snel. Wilt u niet achterblijven? Of liever nog: voorsprong nemen? Dan is het goed om even stil te staan, samen met de analisten van The Business Analysts. Zo krijgt u een klare kijk op uw onderneming.

Defined by our people - The Business Analysts

No-nonsense approach

U vertelt. Wij luisteren. Zo brengen we uw situatie in kaart. To the point, eerlijk en onafhankelijk van methodologie of technologie.

Various assessments

Elk bedrijf is anders. Dus is ook elk assessment anders. Soms ligt de focus op functionaliteit of datastromen. Dan weer op bedrijfsprocessen of architectuur.

Dankzij een structurele aanpak, uitwerken van de nodige specificaties en een sterk staaltje change management werd onze digitale transformatie een succesverhaal.

Jaclynn bradley

Senior Pomidor

Assesments / insights - The Business Analysts

Insights through challenges

Assessments leveren inzichten op. En al die inzichten geven uitzicht op de veranderpunten die uw organisatie nodig heeft.

Uw analist van The Business Analysts groepeert die verschillende inzichten. Hij onderscheidt vijf groepen: business, process, functional, agile en architectural insights. Voor elke groep hanteert hij of zij een andere aanpak.

Business insights

Inzichten op business-niveau omvatten verschillende zaken. Wie zijn de stakeholders en hoe verhouden ze zich tegenover elkaar? Wat is echt belangrijk voor de stakeholders en waar zit de meerwaarde voor business? Is er sprake van achterliggende business logica en/of rules en hoe worden deze gehandhaafd?

Process insights

We krijgen duidelijk zicht op hoe de processen (op zich én tegenover elkaar) ingericht worden in de AS IS-situatie van een organisatie of afdeling. Ook de bijbehorende datacomponenten en de rolverdeling van de verschillende actoren komen in beeld.

Functional insights

Liggen de functionaliteiten, zowel back-end als front-end, in lijn met de processen? Zijn ze efficiënt opgezet? Wordt de data doordacht aangevoerd en (her)gebruikt? Is de front-end voldoende gebruiksvriendelijk en hoe ervaart de eindgebruiker dit?

Agile insights

Werken de dev-teams agile? Hoe gaat de omliggende organisatie hiermee om? Hoe verlopen de aanpassingen? Is er agile coaching van de teams nodig?

Architectural insights

Hoe ziet het architecturale plaatje van de onderneming eruit?

Drive your business growth

U bent niet de enige ondernemer die wil groeien. Onze klanten komen uit alle hoeken van de markt. Toch hebben zij één ding gemeen: hun vertrouwen in een langdurige samenwerking met The Business Analysts.

Get in touch

Klaar om uw teams op kruissnelheid te brengen? Wij vertellen u graag hoe of wat.